CANNA THERAPY XHEL NGROHËS

Vetitë dhe qëllimi: Canna therapy xhel  ngrohës është një produkt kozmetik që përmban 5% vaj të farës së kërpit, i destinuar për aplikim në lëkurë, me një efekt ngrohës që stimulon qarkullimin dhe ka një efekt qetësues në dhimbje. Ekstrakti i specit djegës, salicilat metil dhe vajrat esencialë kanë një efekt ngrohës që redukton dhimbjen dhe relakson. Kjo metodë përdorimi është e përshtatshme për kushte të shoqëruara me rrjedhje të reduktuar të gjakut si: dhimbje reumatizmale, ngërçe në këmbë, dhimbje të nervit shiatik dhe shpinë.

Përbërësit: vaj i farës së kërpit, ekstrakt speci, vaj terpentine, vaj esencial kanelle, vaj esencial eukalipt, metil salicilat, vaj esencial karafil, vaj esencial livando, ujë i pastruar, vazelinë, alkool cetiril, vaj i farës së lulediellit, glicerinë, glikol polietileni, ksantan çamçakëz, karbomer, fenoksietanol, etilheksilglicerol, hidroksid natriumi, butilhidroksitoluen.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: xheli aplikohet në vendin e lënduar 3 deri në 4 herë në ditë. Në varësi të llojit të lëkurës, efekti i ngrohjes mund të ndihet menjëherë pas aplikimit ose më vonë. Lani duart menjëherë pas përdorimit. Shmangni kontaktin me sytë dhe fytyrën. Produkti nuk është i destinuar për njerëzit që janë të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi.

Paketimi: 250 ml

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.