ÇAJ UROGOLD

Vetitë dhe qëllimi: Çaji Urogold ndihmon në eliminimin e simptomave të inflamacionit të fshikëzës dhe traktit urinar.Gjethi gërdeci përmban glikozide që kanë një efekt antiseptik në traktin urinar. Pjesa mbitokësore e barit të herniarieve përmban saponina që stimulojnë sekretimin e urinës, ndërsa rrënja e majdanozit përmban vaj esencial apiol, i cili stimulon parenkimën renale duke rezultuar në një efekt të fortë diuretik. Rrënja e ëmbël ka një efekt bakteriostatik për shkak të pranisë së acidit glicirhizic. Gjethi i mentes i jep çajit një shije karakteristike, freskuese.

Përbërësit: gjethe gërdeci, rrënja e kalmuthit gjemborë , pjesa mbitokësore e barit të herniarieve , rrënja e majdanozit, gjethe e mentes, rrënja e ëmbël.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një qese filtri tretet në 200 ml ujë të valuar, lihet të qëndrojë 5-10 minuta, më pas pihet i freskët, pa ëmbëlsues. Përdoret 2 deri në 3 herë në ditë.

Paketimi: 20 qese filtri

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC, në vend të thatë