TABLETA SUPER KOLAGJEN BEAUTY

Vetitë dhe qëllimi: Tabletat super kolagjen beauty janë një formulë revolucionare për lëkurë, flokë dhe thonj më të bukur, përtëritje të fytyrës dhe trupit, si dhe për forcimin dhe rigjenerimin e kockave, muskujve, kyçeve, tendinave dhe ligamenteve. Me përdorim të rregullt, përbërësit e testuar klinikisht arrijnë resorbimin maksimal, rrisin hidratimin e lëkurës me 92% dhe rrisin nivelet e kolagjenit në qeliza. Gjithashtu, ky produkt është ideal në luftën kundër celulitit, shtrëngon fytyrën dhe qafën, forcon flokët dhe thonjtë dhe kontribuon në heqjen e rrudhave.

Përbërja: një tabletë përmban kolagjen (tipi 1 dhe 3) 1 g, vitaminë C 10 mg dhe biotinë 250 μg.

Përbërës të tjerë: mund të përmbajë stearat magnezi

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: 2 tableta në ditë. Produkti nuk është i destinuar për personat që janë të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi, personat nën 18 vjeç, gratë shtatzëna dhe ato në laktacion.

Paketimi: 60 tableta

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.