SPREJ 8

Vetitë dhe qëllimi: SPRAY 8 është një produkt natyral, i lehtë dhe jo i yndyrshëm për lëkurën që përmban ekstrakte të fuqishme bimore. Produkti është i destinuar për inflamacione të lehta të lëkurës, si një terapi shtesë në trajtimin e plagëve të djegura, prerjeve, pickimeve të insekteve dhe plagëve postoperative. Gjithashtu ndihmon në shërimin e plagëve në dekubit dhe këmbë diabetike. DERMAXANTM është përbërësi kryesor aktiv i SPRAY 8 i cili ka dëshmi klinike në shërimin e plagëve.

Përbërësit: ujë i pastruar, DermaXanTM (ekstrakt nga ekzokarpi i Garcinia mangostana L.), ekstrakte bimore (fruti i Quercus infectoria Oliv., Gjethja e Azadirachta indica A. Juss, gjethe e Phyllanthus niruri L., gjethe e Chromolaena odorata).

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: 3 deri në 4  spërkatje disa herë në ditë në lëkurë dhe lëreni të njomet. Nuk kërkohet shpëlarje.

Paketimi: 50 ml

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.