POMADË KALENDULE

Vetitë dhe qëllimi:Pomada e kalendulës  është e destinuar për epitelizimin dhe rigjenerimin e lëkurës, për kujdesin e lëkurës së plasaritur, shërimin e plagëve të vogla, mbrojtjen e lëkurës nga të ftohtit, era dhe ndikimet e tjera të jashtme. Përdoret gjithashtu për prerje dhe djegie të lëkurës dhe mukozave, si dhe për buzët e plasaritura, ka edhe veti antibakteriale dhe anti-inflamatore.

Përbërësit: Ekstrakt i kalendulës që përmban triterpene, karotenoidë, kryesisht beta karoten, zeaksantinë dhe luteinë.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: aplikohet disa herë në ditë, në një shtresë të hollë në lëkurë.

Paketimi: 100 ml

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 º