MIRINDA HERBAL MIX PASTE

Vetitë dhe qëllimi: Mirinda si Horny Goat Weed është 100% e aprovuar nga Ministria e Bujqësisë dhe Çështjeve Rurale në Turqi. Përzierja bimore Mirinda është një afrodiziak turk numër 1, 100% natyral për burra dhe gra, efektet e të cilit fillojnë pas 20-30 minutash nga përdorimi. Produkti rrit zgjimin seksual, redukton ankthin dhe përmirëson kënaqësinë seksuale.

Përbërësit: shurup glukoze, mjaltë lulesh, melasa manit, polen, epimedium (0.79%), karob, tërshërë, xhenxhefil, galangal i vogël, kanellë, maca, xhensen amerikan, xhensen siberian, kungull, arrë kola, shije vanilje, pelte mbretërore vendase, ginko biloba, panax ginseng, aromë vanilje.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një qese hidhet direkt në gojë

Paketimi: 2 qese x 10 g

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.