KAPSULA KOENZIMË Q10

Vetitë dhe qëllimi: Kapsulat Coenzyme Q10 janë një produkt dietik, një suplement dietik që përdoret në rast lodhjeje, mungesë energjie në trup dhe zemër. Koenzima Q10 është një substancë që luan një rol të rëndësishëm në trup dhe gjendet në çdo qelizë. Përqendrimi më i lartë i koenzimës Q10 gjendet në qelizat e muskujve të zemrës. Përveç kësaj është një antioksidant i fuqishëm dhe ndihmon në parandalimin e shfaqjes dhe zhvillimit të aterosklerozës.

Përbërja: një kapsulë përmban koenzimë Q10 30 mg

Përbërës të tjerë: celulozë mikrokristaline, sorbitol dhe stearat magnezi

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një kapsulë në ditë për një periudhë të gjatë kohore. Produkti nuk është i destinuar për përdorim nga persona të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi, persona që përdorin terapi antikoagulante, gra shtatzëna dhe fëmijë nën 10 vjeç.

Paketimi: 30 kapsula

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC, të mbahet largë nga kontakti me fëmijët