FERROPIL COMPLEX TABLETA

Vetitë dhe qëllimi: Tabletat  Ferropil Complex si burim i hekurit liposomal janë një produkt që synon të plotësojë nivelin e humbur të hekurit në organizëm, aneminë, si dhe uljen e imunitetit të shoqëruar me dobësi dhe lodhje.

Përbërja: një tabletë përmban pirofosfat hekuri 30 mg, vitaminë C (acid L-askorbik) 100 mg, vitaminë B6 (hidroklorur piridozinë) 5mg, acid folik 600mcg, vitaminë B12 (cianokobalaminë) 12 mcg, glukonat bakri 2 mg, sulfat zink. 12 mg.

Përbërës të tjerë: celulozë mikrokristaline, sorbitol, agjent mbulues, fosfat trikalcium, stearat magnezi, polietilen glikol.

Paketimi: 40 tableta.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç 1 tabletë në ditë. Tabletat Ferropil Complex merren më mirë me stomakun bosh, 1 orë para ose 2 orë pas ngrënies. Tek personat që kanë probleme me stomakun, produkti duhet të merret me kohë.Tabletat Ferropil Complex janë të sigurta për gratë shtatzëna.

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC, të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.