DONVAS SODË BIKARBONI 40 QESE NGA 25 g

Vetitë dhe qëllimi: Soda bikarboni DONVAS është sodë e klasit A, jo toksike, pa alumin, me shkallë të lartë pastërtie 99,89% dhe certifikatë për përdorim oral. Përdoret gjerësisht në jetën e përditshme si burimi më i sigurt i sodës së bikarbonit. Është kryesisht një rregullator natyral i aciditetit, pra është mënyra më e thjeshtë për të hequr qafe acidin e stomakut dhe tretjen e vështirë. Largon pesticidet nga frutat dhe perimet, është një zgjidhje natyrale për zbardhjen e dhëmbëve, zëvendësues natyral i detergjenteve në shtëpi, deodorant natyral kundër djersitjes së tepërt, lehtëson kruajtjen e lëkurës nga pickimi i insekteve, ndihmon në infeksionet vaginale si kandida, redukton simptomat e shkaktuara nga infeksionet mykotike të lëkurën dhe thonjtë, si dhe kujdesin për këmbët dhe neutralizimin e aromave të pakëndshme.

 Përbërja: bikarbonat natriumi (NaHCO3)

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një lugë çaji sodë bikarboni DONVAS e përzier me 200 ml ujë është një dozë e sigurt për të lehtësuar aciditetin e stomakut. Të rriturit dhe fëmijët deri në 12 vjeç mund ta përdorin atë disa herë në ditë.

Paketimi: 40 qese nga 25 g

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC, në një vend të thatë dhe në një vend të errët