CANNA THERAPY FORTE XHEL

Vetitë dhe qëllimi: Canna therapy forte xhel është një produkt kozmetik që përmban 10% vaj të farës së kërpit, i destinuar për aplikim në lëkurë. Falë përbërjes së saj Canna therapy forte përmirëson qarkullimin dhe redukton dhimbjen. Për shkak të përmbajtjes së lartë të vajit të kërpit, produkti ndihmon në proceset inflamatore të lëkurës dhe sëmundje të tilla si ekzema, psoriaza dhe dermatiti atopik. Për shkak të efektit të tij pak të ftohtë, xheli mund të përdoret për masazh në lëndimet sportive dhe dhimbjet e shpinës. Nuk irriton lëkurën dhe nuk përmban aroma sintetike.

Përbërësit: vaji i farës së kërpit, kamfori, vaji terpentinë, mentoli, metil salicilat, ujë i pastruar, glikol propilen, glicerol, alkool cetiril, etanol, stearat gliceril, vazelinë, karnauba dyll, fenoksietanol, etilheksilglicerol, hidroksistearat makrogol,ksantan çamçakëz, karbomer, acetat tokoferol, hidroksid natriumi, butilhidroksitoluen.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: xheli aplikohet në vendin e lënduar 3 deri në 4 herë në ditë. Lani duart menjëherë pas përdorimit. Shmangni kontaktin me sytë dhe fytyrën. Produkti nuk është i destinuar për njerëzit që janë të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi.

Paketimi: 250 ml

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.