ÇAJ MOLLË ME KANEL

Përbërësit: fruta molle 24%, lule hibiskusi 24%, lëvozhga kanelle 21%, aroma molle 10%, trëndafili 8%, lule kamomili 8%, lëvozhga limoni 3%, rrënjë çikore 1%, acid citrik 1%

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një qese filtri tretet në 200 ml ujë të valuar, lihet të qëndrojë 5-10 minuta, më pas pihet i freskët dhe nëse është e nevojshme mund të ëmbëlsohet.

Paketimi: 20 qese filtri

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC, në vend të thatë