ÇAJ MALI

Vetitë dhe qëllimi: Çaji i malit ka një erë dhe shije jashtëzakonisht të këndshme. Rekomandohet për përmirësimin e oreksit, për ftohjet dhe gripin, bronkitin dhe anginë, si dhe për qetësimin e organeve të tretjes. Çaji i malit është një pije ideale në ditët e ftohta të dimrit.

Përbërësit: çaj mali 100%

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një qese filtri tretet në 200 ml ujë të valuar,lihet të qëndrojë 5-10 minuta, më pas pihet i freskët dhe nëse është e nevojshme mund të ëmbëlsohet.

Paketimi: 20 qese filtri

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC, në vend të thatë