ÇAJ ARONIA ME BORONICË

Vetitë dhe qëllimi: Aronia është një barishte jashtëzakonisht medicinale dhe e dobishme vendase në Amerikën e Veriut Lindore. Fruti i aronisë ka një efekt të madh antioksidues dhe përmban vitamina C, A, E, B2, B6, B9 dhe vitaminën shumë të rrallë P. Ai përmban gjithashtu kalcium, hekur, kalium, molibden, fosfor, jod dhe një përqendrim të lartë të antioksidantëve (taninat, biofenolet, flavonoidet, antocianinet, katekinat).

Përbërësit: Hibiscus,fruta trëndafil i egër, fruta molle, fruta aronia, aroma natyrale e boronicës, gjethe boronicë, rrënjë e ëmbël.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një qese filtri tretet në 200 ml ujë të valuar,lihet të qëndrojë 5-10 minuta, më pas pihet i freskët dhe nëse është e nevojshme mund të ëmbëlsohet.

Paketimi: 20 qese filtri 2 g

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC, në vend të thatë