AMPULA ME QUMËSHT BLETE 1000 MG

Vetitë dhe qëllimi:Qumështi i bletës është produkti më i vlefshëm i bletës. Është një koncentrat i aminoacideve, vitaminave (B5, B6, C), mineraleve, enzimave,dhe acideve yndyrore esenciale si 10 HDA, e cila gjendet vetëm në qumështin e bletës . Qumështi i bletës për shkak të pranisë së imunoglobulinave rrit rezistencën natyrale të trupit ndaj infeksioneve dhe sëmundjeve të ndryshme. Ndikon pozitivisht në rritjen e energjisë, gjendjen e përgjithshme të organizmit, forcimin e imunitetit, përmirëson lëvizshmërinë fizike dhe ndikon pozitivisht tek personat e ekspozuar ndaj përpjekjeve të rënda fizike dhe mendore (kujtesa, mësim, sport).

Përbërësit: Qumështi i bletës mbreterore përmban 10% qumësht të bletës , ujë, fruktozë, aromë natyrale portokalli

Paketimi: 10 ampula (1 ampulë – 10 ml): Qumështi i bletës mbretërore 1000 mg.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: Të rriturit dhe fëmijët mbi 3 vjeç një ampulë në ditë, në mëngjes me stomakun bosh për një periudhë 3 javore. Produkti është i përshtatshëm për diabetikët dhe mund të përdoret disa herë në vit.

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC, të mbahet largë nga kontakti me fëmijët. Shkundni ampulën përpara përdorimit.