KAPSULA GINKOMED

Vetitë dhe qëllimi: Kapsulat Ginkomed janë të destinuara për qarkullim dhe memorie më të mirë. Ekstrakti i standardizuar i gjetheve xhinko përmirëson ushqimin e trurit me oksigjen dhe laktozë. Ekstrakti përmirëson qarkullimin cerebral dhe periferik të gjakut dhe njëkohësisht me veprimin e tij antioksidues shkatërron radikalet e lira. Përdoret për të ndihmuar me vështirësitë e kujtesës dhe përqëndrimit, depresionin, marramendjen me origjinë vaskulare ose të panjohur, dhimbje koke, pagjumësi, sindromë premenstruale, çrregullime të syve dhe tringëllimë në veshët.

Përbërja: një kapsulë përmban ekstrakt të gjetheve  xhinko (Ginkgo bilobae extractum siccum) 100 mg, minimumi 24% flavonoide dhe 6% ginkolide, medikament / ekstrakt 50: 1, agjent për nxjerrjen e ujit / etanolit.

Përbërës të tjerë: tretës (sojë e rafinuar, vaj kokosi dhe palme), stabilizues (dyll blete), emulsifikues (lecitinë soje) dhe veshje (xhelatinë viçi, ujë i pastruar, glicerinë dhe bojë dioksid titani E 171).

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një kapsulë në ditë,për një periudhë 2 deri në 3 muaj. Produkti nuk është i destinuar për njerëzit që janë të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi, njerëzit që përdorin aspirinë dhe warfarin, gratë shtatzëna dhe në laktacion dhe personat nën 18 vjeç.

Paketimi: 30 kapsula xhelatine të buta

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC, të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.