ÇAJ KUNDËR ESCHERICHIA COLI

Vetitë dhe qëllimi: Përzierja e çajit ndihmon në zbutjen e problemeve që shfaqen në infeksionet e shkaktuara nga Escherichia coli. Escherichia coli është një bakter që është normalisht i pranishëm në zorrët tona. Në kushte të caktuara mund të shumohet, të arrijë në fshikëz dhe të shkaktojë infeksion. Çaji E. coli përmban një kombinim të bimëve që stimulojnë sekretimin e urinës, gjë që redukton mundësinë që bakteret të arrijnë në fshikëzën urinare.

Përbërësit: 100 g përzierje çaji përmban: pjesën mbitokësore të hithrës 10 g, gjethe të rrushit të ariut 30 g, mëndafsh misri 10 g, pjesën mbitokësore të kajsisë 10 g, rrënjën e gjembave lepuri 15 g, rrënjë majdanozi 15 g dhe rrënjën e ëmbël 10 g.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një lugë gjelle nga përzierja e çajit tretet në 200 ml ujë të valuar, përzihet dhe lihet të qëndrojë për 30 minuta dhe më pas filtrohet.Pihet i freskët pa ëmbëlsues. Përdoret 3-4 herë në ditë.

Paketimi: 50 g

Ruajtja:  : Të ruhet në temperaturë deri në 25⁰C në vend të thatë