МЕTIL B12 1000 µg +B COMPLEX

Vetitë dhe qëllimi: МЕTIL B12 1000 µg +B COMPLEX është një produkt dietik që përmban një kombinim ideal të ekuilibruar të formës natyrale dhe aktive të vitaminës B12 (metilkobalaminë) dhe vitaminave B1, B2, B3, B5 dhe B6. Produkti përdoret për funksionimin normal fiziologjik të sistemit nervor, ruajtjen e funksionit normal të muskujve, qelizave nervore dhe qelizave të zemrës, sintezën e ADN-së, formimin e qelizave të kuqe të gjakut, rigjenerimin e epitelit tretës, gjumë më të mirë, flokë dhe lëkurë më të shëndetshme dhe më të shndritshme, etj.

Përbërja: një kapsulë përmban vitaminë B12 (metilkobalaminë) 1000 µg, vitaminë B1 (mononitrate tiamine) 10 mg, vitaminë B2 (natrium-riboflavin-5-fosfat) 10 mg, vitaminë B3 (amid niacin) 48 mg, vitaminë B5 (kalcium- D-pantotenat) 30 mg, vitaminë B6 (hidroklorur piridoksinë) 10 mg.

Përbërës të tjerë: celulozë mikrokristaline, dioksid silici

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: 1 kapsulë në ditë

Paketimi: 30 kapsula

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.