VITTA LINE НОЌНА КРЕМА

Особини и намена:  Vitta line ноќната крема се користи за нега на кожата во тек на ноќта. Во текот на ноќта на кожата и е потребна влага. Оваа крема е идеална за ноќна нега на сува и уморна кожа на лицето и деколтето. Богатството на витамини кои потекнуваат од маслото од бадем, восокот од пчели и кит, со додаток на природниот антиоксиданс витамин Е овозможуваат вашата кожа да биде доволно хранлива со што ќе ги поттикне природните процеси за обнова и релаксација.

Состав: масло од бадем, восок од пчели и кит, витамин Е

Дозирање и начин на употреба: се нанесува на кожата на лицето, еднаш во денот, навечер.

Пакување: 50 ml

Чување: да се чува на температура до 25⁰C