ИМУНОБАЛАНС КАПСУЛИ

Особини и намена: Имунобаланс капсулите претставуваат природен додаток во исхраната со единствена комбинација на колострум, бета глукан и селен кои помагаат во зачувување на здравјето и нормалната функција на имунолошкиот систем. Производот може да се користи и превентивно, особено во сезона на грип и настинки. Се препорачува кај деца и возрасни со нарушено здравје и ослабен имунитет, лица изложени на физички напори, лица кои употребуваат антибиотици, спортисти итн.

Состав: една капсула содржи говедски колострум (IgG 40) 350 mg, бетаглукан (1,3/1,6) 20 mg и селен (од натриум селенит) 15 µg.

Останати состојки: говедски желатин, титаниум диоксид, магнезиум стеарат, силициум диоксид

Дозирање и начин на употреба: 1 до 3 капсули на ден

Пакување: 60 капсули

Чување: Да се чува на температура до 25 ºC, подалеку од дофат на деца