Контакт
Контактирајте не за било какви прашања

Телефон
+ 389 70 332 500

Е-маил
alea@alea.com.mk  

Адреса
Bulevard Jane Sandanski
25-1/31, 1000 Skopje, Macedonia

Следете не на социјалните мрежи
Контактирајте не за било какви прашања