XHEL I KTHETRAVE TË DJALLIT

Vetitë dhe qëllimi: Xheli i kthetrave të Djallit përdoret për inflamacion dhe dhimbje në nyje dhe muskuj, si dhe për lëvizshmëri më të mirë të të njëjtit. Falë përbërjes së tij, xheli i kthetrave të djallit ka efekte anti-inflamatore, analgjezike dhe anti-reumatike. Redukton proceset inflamatore në kyçe, mbron kërcin dhe redukton dhimbjet e muskujve në shpinë, qafë dhe shpatulla. Rekomandohet gjithashtu si terapi ndihmëse në osteoartriti sepse zvogëlon nevojën për analgjezik dhe antiinflamatorë josteroidë.

Përbërësit: ekstrakt i kthetrave të djallit, vaj esencial pishe, ujë i pastruar, parafinë, karbomer, metilparahidroksi benzoat, hidroksid natriumi, kinolinë e verdhë C.I. 47005 (E 104).

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: xheli aplikohet disa herë në ditë, në një shtresë të hollë në vendin e lënduar, me fërkim të butë dhe lihet të veprojë.

Paketimi: 200 ml

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.