TABLETA SUPER KOLAGJEN + C

Vetitë dhe qëllimi: Super kolagjeni + C është kolagjeni më i pastër bioaktiv i hidrolizuar i tipit 1 dhe 3, sepse përmban 19 aminoacide të përpunuara enzimatikisht 19 me peshë molekulare të ulët që së bashku me vitaminën C formojnë dhe plotësojnë kolagjenin në inde. Me një procedurë të veçantë dhe teknologjike të avancuar të hidrolizës enzimatike kolagjeni Neocell tip 1 dhe 3 me madhësi 300 000 dalton reduktohet në vetëm 3000 dalton, i cili arrin resorbimin e tij të plotë (90-95%) gjatë administrimit oral të vetëm 2 tabletave në ditë.Rekomandohet për forcimin dhe rikuperimin e kyçeve, ligamenteve, tendinave dhe muskujve, pas operacionit, në fraktura, variçe, si dhe një veprim i fuqishëm i provuar në luftën kundër celulitit.

Përbërja: një tabletë përmban kolagjen (tipi 1 dhe 3) 1 g dhe vitaminë C 10 mg

Përbërës të tjerë: mund të përmbajnë stearat të magnezit dhe sulfite

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: 2 tableta në ditë. Produkti nuk është i destinuar për personat që janë të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi, personat nën 18 vjeç, gratë shtatzëna dhe ato në laktacion.

Paketimi: 60 tableta

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.