SUPER KOLAGJEN BEAUTY DIREKT QESE

Vetitë dhe qëllimi: Super Kolagjen Beauty Direkt është një suplement dietik i bazuar në kolagjen, vitaminë C dhe biotinë, një kombinim i krijuar për të ruajtur nivelet normale të hidratimit dhe elasticitetit të lëkurës. Produkti vjen në granula, të cilat dyfishojnë përthithjen e tij, ngadalësojnë procesin e plakjes, e bëjnë lëkurën elastike, forcon flokët dhe thonjtë, merr pjesë në luftën kundër celulitit dhe kontribuon në heqjen e rrudhave. Rezultatet janë të dukshme pas 20 ditësh nga aplikimi.

Përbërësit: një qese përmban kolagjen (tipi 1 dhe 3) 1 g, vitaminë C 10 mg dhe biotinë 100 µg.

Përbërës të tjerë: mund të përmbajë stearat magnezi

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një deri në dy qese në ditë, derdhen direkt në gojë. Granula nga qesja shkrihet shumë shpejt në gjuhë, kështu që nuk është e nevojshme të shtoni lëng. Produkti nuk është i destinuar për personat që janë të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi, personat nën 18 vjeç, gratë shtatzëna dhe ato në laktacion.

Paketimi: 20 qese

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.