STERILIZATOR UVC CARE WELL

Vetitë dhe qëllimi: Sterilizuesi UVC është një pajisje portative për dezinfektimin e sipërfaqeve dhe objekteve. Drita ultravjollcë e emetuar nga kjo pajisje vepron në mënyrë efektive mbi bakteret, viruset dhe mikroorganizmat, pra çon në shkatërrimin ose çaktivizimin e tyre brenda 10 sekondave. Rrezet shkatërrojnë mikroorganizmat, duke humbur kështu aftësinë e tyre për t’u shumuar ose mbijetuar dhe kështu i shkatërrojnë plotësisht. Mund të përdoret për të dezinfektuar të gjitha sipërfaqet e ekspozuara, dorezat e dyerve, butonat e ashensorit, dezinfektimin e enëve, enëve dhe gotave, furçat e dhëmbëve, tualetin, peshqirët, koshin e plehrave, çantën ose portofolin, çelësat, telefonin, laptopin, telekomandat, etj. Paketa përfshin një karikues USB, bateri të integruar 250 mAh që karikohet në 30 minuta dhe dritë UVC LED të teknologjisë më të fundit 280 nm