SHURUP MULTIVITAMINAL ROLLY 150 ml

Vetitë dhe qëllimi: Shurupi multivitamin Rolly për fëmijë është një produkt që përdoret për rritjen dhe zhvillimin e duhur tek fëmijët, mbrojtjen dhe përmirësimin e funksioneve të sistemit imunitar, te fëmijët me oreks të reduktuar dhe simptoma të tilla si përqendrimi i dobët në shkollë dhe rraskapitja.  Përdoret gjithashtu si shtesë e terapisë me antibiotikë, si një shtesë diete me vitamina dhe minerale, veçanërisht gjatë dimrit dhe pranverës.

 

Përbërësit: përmban 11 vitamina (A, C, E, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12) dhe 3 minerale (citrat kalciumi, citrat magnezi dhe glukonat hekuri). Produkti ka një aromë portokalli dhe është i pasuruar me pelte mbretërore e cila rrit sistemin imunitar të fëmijëve gjatë gjithë vitit.

Përbërës të tjerë: ujë i pastruar, fruktozë, çamçakëz xanthan, rregullues i aciditetit: acid citrik, acetat D-a-tokoferol, niacinë, Konservues: sorbat kaliumi dhe benzoat natriumi, pantotenat kalciumi, hidroklorur natyral, hidroklorur tiaminë, riboflavinë, palmitat retinil, acid folik, biotinë.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: fëmijët nga 3 deri në 5 vjeç një herë në ditë 5 ml në mëngjes, fëmijët mbi 5 vjeç një herë në ditë 10 ml në mëngjes. Mund të përdoret edhe i holluar në ujë. Shkundni shishen përpara përdorimit.

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC, të mbahet largë nga kontakti me fëmijët. Shkundni shishen përpara përdorimit.