POMADË МЕLЕМ ME KALENDULË

Vetitë dhe qëllimi:Pomada e kalendulës është një preparat që mbron lëkurën nga ndikimet e ndryshme të jashtme. Rekomandohet për kujdes intensiv të lëkurës së thatë dhe të plasaritur, lëkurës së fortë të prirur për lëkurë dhe zbokth, djegie të vogla dhe lëkurë të ndjeshme ndaj motit. Rekomandohet gjithashtu për skuqjen e pelenave të fëmijëve, për gratë shtatzëna për të parandaluar strijat, për nënat me gji për të parandaluar lythat dhe për psoriazën, ekzemën dhe lëkurën e irrituar nga pickimi i insekteve,ndihmon në epitelizimin dhe rigjenerimin e indeve të lëkurës, si dhe shfaq aktivitet anti-inflamator.

Përbërësit: ekstrakt kalendule, beta karoten, parafinë e lëngshme, vaj kastori, lanolin, vazelinë e bardhë, monostearat glicerinë, acid stearik, dyllë blete, parfum.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: aplikohet disa herë në ditë, në një shtresë të hollë në lëkurë.

Paketimi: 15 dhe 30 ml

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC