POLAR XHEL

Vetitë dhe qëllimi: Xheli polar rekomandohet për dhimbje dhe ngurtësi në muskuj dhe nyje, qarkullim të reduktuar, lodhje, ndjenjë të rëndimit, tension të muskujve dhe probleme reumatike. Ai është i përshtatshëm për të moshuarit si dhe për sportistët. Përmban mentol dhe kamfor që shkaktojnë një efekt të fortë ftohës, i cili çon në lehtësimin e dhimbjeve, relaksimin e indeve dhe përmirësimin e qarkullimit. Mentol ka një efekt të butë anestetik në mbaresat nervore duke çuar në një reduktim të menjëhershëm të dhimbjes.

Përbërësit: mentol dhe kamfor

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: xheli aplikohet disa herë në ditë, në një shtresë të hollë në vendin e lënduar, me fërkim të butë dhe lihet të veprojë. Përhapet lehtë, përthithet shpejt dhe nuk lyen rrobat. Lani duart menjëherë pas përdorimit. Shmangni kontaktin me sytë dhe fytyrën. Produkti nuk është i destinuar për personat që janë të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi, astmatikët dhe fëmijët nën 2 vjeç.

Paketimi: 250 ml

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.