PIKA VALESAN

Vetitë dhe qëllimi: Pikat e valerianës janë një suplement dietik, i destinuar për pagjumësi. Ato përmbajnë ekstrakt valeriane dhe hop që kontribuojnë në gjumë të qetë, melatonin që kontribuon në gjumë më të lehtë, lule pasioni që kontribuon në relaksimin e trupit dhe balsam limoni që kontribuon në lehtësimin e pagjumësisë së shoqëruar me parehati.

Përbërja: 40 pika (doza e rekomanduar ditore) përmbajnë ekstrakte ujore etanolike të pjesës mbitokësore të lules së pasionit 0,400 g, rrënjë sanëz 0,240 g, lule hops 0,08 g dhe gjethe balsami 0,08 g, melatonin 0,50 mg

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: në rast të pagjumësisë rekomandohet të hidhen 15 pika para darkës dhe 25 pika para gjumit, mbi një lugë ujë ose një kub sheqer. Shkundni para përdorimit. Doza maksimale e rekomanduar ditore është 40 pika. Produkti nuk është i destinuar për personat që janë të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi, personat nën 12 vjeç, gratë shtatzëna dhe në laktacion , alkoolistët, njerëzit me epilepsi dhe lëndime në kokë.

Paketimi: Shishe qelqi 50 ml me pikatore qelqi

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.Mbyllni shishen fort pas çdo përdorimi.