PIKA UROGOLD

Vetitë dhe qëllimi: Pikat Urogold janë një suplement dietik i destinuar për funksionimin normal të veshkave dhe fshikëzës. Përmban ekstrakt ari evropian i cili kontribuon në funksionimin normal të fshikëzës dhe traktit urinar të poshtëm, dhe ekstrakt të gjetheve të thuprës që kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të veshkave. Gjemba e lepurit dhe shtylla kurrizore kontribuojnë në rritjen e volumit të urinës dhe reduktimin e diurezës së dhimbshme.

Përbërësit: 60 pika (doza e rekomanduar ditore) përmbajnë ekstrakte ujore etanol nga pjesa mbitokësore e monedhës evropiane të arit 0,828 g, gjethe thupër 0,216 g, rrënjë lepuri 0,084 g, pjesa mbitokësore e rruazave (bisht kali i fushës) 0,072 g

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: Pikat Urogold përdoren 2 deri në 3 herë në ditë, në mënyrë që të pini 20 pika në pak ujë ose çaj. Shkundni para përdorimit. Përdorni pikat gjysmë ore para kohës se ushqimit. Produkti nuk rekomandohet për personat me sëmundje të zemrës dhe sëmundje të rënda të veshkave, gratë shtatzëna dhe në laktacion, njerëzit që përdorin diuretikë, alkoolistët, njerëzit me epilepsi dhe lëndime në kokë. Produkti nuk duhet të përdoret vazhdimisht për më shumë se një muaj.

Paketimi: Shishe qelqi 50 ml me pikatore qelqi