KAPSULA UROPIL

Vetitë dhe qëllimi: Kapsulat Uropil janë një produkt dietik, një suplement dietik i krijuar për të reduktuar dhimbjen në dhimbje barku renale, për të thyer dhe hequr gurët nga veshkat dhe uretra. Terpenet që gjenden në këtë preparat metabolizohen në glukuronide që shpërndajnë kalciumin në gurët në veshka. Efekti diuretik i kapsulave Uropil lejon që gurët uretral të largohen përmes urinimit.

 

Përbërja: një kapsulë përmban ekstrakt të thatë 180 mg (Ammeos visnage extractum siccum) dhe ekstrakt të barit të limonit (Cymbopogon proximus extractum siccum) 72 mg.

Përbërës të tjerë: laktozë, laktozë anhidër dhe hidrogjen fosfat kalciumi.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: të rriturit 1 kapsulë 2 herë në ditë. Produkti nuk është i destinuar për personat që janë të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi, personat që përdorin terapi antikoagulante, personat me mëlçi të dëmtuar, gratë shtatzëna dhe në laktacion. Produkti mund të rrisë efektin e barnave antihipertensive.

Paketimi: 40 kapsula

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.