KAPSULA PROSTAPIL SILVER

Karakteristikat dhe qëllimi: Kapsulat Prostapil Silver janë një produkt i destinuar për funksionimin normal të prostatës dhe fshikëzës. Rekomandohet për personat që kanë disfunksion erektil që ndodh si pasojë e hiperplazisë beninje të prostatës ose prostatitit. Për shkak të përbërjes së tij, ky preparat përdoret për problemet e shkaktuara nga zmadhimi i prostatës dhe infeksionet e traktit urinar si ulja e fluksit urinar, zbrazja jo e plotë e fshikëzës dhe nxitja e vazhdueshme për të urinuar.

 

Përbërësit: një kapsulë përmban vaj të farës së kungullit 400 mg, ekstrakt të farës së shegës 100 mg, ekstrakt nga gjethet e hithrës 100 mg, vitaminë E (D – alfa tokoferol) 12 mg, zink (oksid zinku) 10 mg, likopen (nga ekstrakti i domates) 2 mg .

 

Përbërës të tjerë: xhelatinë viçi, vaj luledielli i rafinuar, glicerol monostearat tip 1, dyllë blete të verdhë, lecitinë soje, oksid hekuri (E 172).

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: të rriturit dhe fëmijët mbi 18 vjeç, 1 kapsulë në ditë.

Paketimi: 30 kapsula të buta

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.