KAPSULA OPTIMUM D3 1000 IU

Vetitë dhe qëllimi: Optimum D3 përmban vitaminë liposolubile D3 me origjinë natyrale me përthithje të shkëlqyer. Është i vetmi suplement dietik në treg me një dozë të vitaminës D3 që plotëson nevojat optimale ditore të rekomandimeve të Organizatës Botërore të Shëndetësisë. Roli kryesor i vitaminës D është në metabolizmin e kalciumit dhe fosforit. Produkti përdoret te personat me osteoporozë, osteopeni, rakit, sëmundje autoimune, kardiovaskulare, malinje,parandalim (kanceri i gjirit, prostatës dhe zorrës së trashë), rritja e rezistencës së organizmit, psoriaza, funksioni normal i sistemit imunitar, ruajtja e dhëmbëve të shëndetshëm.

Përbërja: një kapsulë përmban vitaminë D3 (kolekalciferol) 1000 IU

Përbërës të tjerë: antikoagulant (dioksid silikoni), emulsifikues (stearat magnezi, celulozë mikrokristaline)

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: të rriturit dhe fëmijët mbi 18 vjeç 1 kapsulë në ditë. Produkti nuk është i destinuar për personat që janë të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi, personat nën 18 vjeç, personat me hiperkalcemi dhe hiperparatiroidizëm, gratë shtatzëna dhe në laktacion.

Paketimi: 60 kapsula

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.