KAPSULA KONDROVIT KOMPLEX

Vetitë dhe qëllimi: Kapsulat Kondrovit Komplex janë një produkt dietik, një suplement dietik që përmban kondroitinë dhe glukozaminë, të destinuara për rikuperimin e strukturave të kyçeve. Në rrethana normale, kërci i kyçit konsumohet dhe rigjenerohet vazhdimisht. Nëse në këtë proces ka një çekuilibër, pra nëse konsumimi i kërcit është më i madh se rikuperimi i tij, ndodh artroza (prishja e kërcit). Rekomandohet për personat me ndryshime degjenerative dhe reumatike në kyçe dhe kërc, lëvizshmëri të vështirë të kyçeve si dhe për dëmtime sportive dhe traum.

Përbërja: një kapsulë përmban glucosamine sulfate 500 mg dhe kondroitin sulfate 150 mg

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një kapsulë në ditë, për një periudhë të gjatë kohore. Produkti nuk është i destinuar për njerëzit që janë të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi. Diabetikët duhet të konsultohen me mjekun ose farmacistin e tyre përpara se të përdorin produktin.

Paketimi: 45 kapsula

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC, të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.