KAPSULA IMMUNOBALANCE

Vetitë dhe qëllimi: Kapsulat Immunobalance janë një suplement dietik natyral me një kombinim unik të kolostrumit, beta glukanit dhe selenit që ndihmojnë në ruajtjen e shëndetit dhe funksionit normal të sistemit imunitar. Produkti mund të përdoret edhe në mënyrë parandaluese, veçanërisht në stinën e gripit dhe ftohjes. Rekomandohet për fëmijët dhe të rriturit me shëndet të dëmtuar dhe imunitet të dobësuar, personat e ekspozuar ndaj sforcimeve fizike, personat që përdorin antibiotikë, sportistët etj.

Përbërja: një kapsulë përmban 350 mg kolostrum viçi (IgG 40), beta-glukan (1.3 / 1.6) 20 mg dhe selen (selenit natriumi) 15 mg.

Përbërës të tjerë: xhelatinë viçi, dioksid titani, stearat magnezi, dioksid silikoni

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: 1 deri në 3 kapsula në ditë

Paketimi: 60 kapsula

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.