HORSEVIT XHEL (BALSAM KALI)

Vetitë dhe qëllimi: Xhel Horsevit (balsam kali) përdoret për masazh të lehtë në dhimbje në kyçe dhe muskuj. Ky xhel është i ndryshëm nga të tjerët në treg sepse përmban ekstrakt të gështenjës së egër që stimulon qarkullimin, ka një efekt të dobishëm në venat dhe kapilarët, zvogëlon dhimbjen, rëndimin, ngërçet, kruajtjen, lodhjen dhe ënjtjen e këmbëve. Xheli Horsevit përmban gjithashtu ekstrakt arnika i cili ka veprim analgjezik dhe anti-inflamator, vaj esencial eukalipt i cili vepron vaj esencial anti-inflamator dhe analgjezik, anti-reumatik mente dhe vaj esencial antimikrobik, antispazmatik dhe antioksidant. Mentol që është pjesë e këtij preparati ka një efekt anestezik në vendin e lënduar dhe e freskon këndshëm lëkurën.

Përbërësit: ekstrakt i gështenjës së kalit, ekstrakt arnika, mentol, kamfor, eukalipt, vaj esencial i mentes dhe trumzës, vaj terpentine, ujë, etanol, karbomer, hidroksid natriumi dhe imidazolidinil ure.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: xheli aplikohet disa herë në ditë, në një shtresë të hollë në vendin e lënduar, me fërkim të butë dhe lihet të veprojë. Lani duart menjëherë pas përdorimit. Shmangni kontaktin me sytë dhe fytyrën. Produkti nuk është i destinuar për personat që janë të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi, astmatikët dhe fëmijët nën 2 vjeç.

Paketimi: 250 ml dhe 500 ml

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.