DERMAVIT KREM PËR PSORIASIS

Vetitë dhe qëllimi: Kremi Dermavit për psoriasis, ekzemë dhe dermatit bën pjesë në grupin e kozmetikës për qëllime të veçanta. Kremi Dermavit hidraton dhe zbut lëkurën dhe ndihmon në rigjenerimin dhe zbutjen e sipërfaqes së saj. Ka veprim anti-inflamator, antiseptik dhe fungicid. Ndihmon me sukses me dermatitin atopik, neurodermatitin dhe ekzemën duke reduktuar kruajtjen, qërimin dhe skuqjen e lëkurës në vetëm disa orë pas aplikimit. Në psorias çon në rinovimin e lëkurës si dhe në normalizimin e pamjes dhe funksionit të saj.

Përbërësit: oksid zinku, acid salicilik, parafinë e lëngshme, ujë, dyll natyral, ekstrakt i barit mijëfletësh, mentol, ekstrakt i kalendulës, ekstrakt sherebele, alkool cetostearil.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: aplikohet me një shtresë të hollë në lëkurë një herë në ditë (rekomandohet në mbrëmje).

Paketimi: 100 ml

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC