CANNA THERAPY XHEL FTOHËS

Vetitë dhe qëllimi: Canna therapy xhel ftohës është një produkt kozmetik që përmban 5% vaj të farës së kërpit, i destinuar për aplikim në lëkurë, me efekt ftohës. Mentol, kamfor dhe vajra esencialë kanë një efekt ftohës që redukton dhimbjen. Kjo mënyrë përdorimi është e përshtatshme për probleme të tilla si: përdredhja, shtrirje, dhimbje muskulore, lëndime sportive. Nuk irriton lëkurën dhe nuk përmban aroma sintetike.

Përbërësit: vaj i farës së kërpit, mentol, vaj esencial eukalipt, vaj esencial mente(nenexhik), kamfor, ujë i pastruar, etanol, polisorbat 80, makrogol hidroksistearat, karbomer, trietanolaminë, çamçakëz ksantan, fenoksietanol, butil etanol.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: xheli aplikohet në vendin e lënduar 3 deri në 4 herë në ditë. Në varësi të llojit të lëkurës, efekti i ftohtë mund të ndihet menjëherë pas aplikimit ose më vonë. Lani duart menjëherë pas përdorimit. Shmangni kontaktin me sytë dhe fytyrën. Produkti nuk është i destinuar për njerëzit që janë të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi.

Paketimi: 250 ml

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.