ÇAJ SLIM FIT

Vetitë dhe qëllimi: Çaji Slim fit përdoret për rregullimin e peshës. Përbërësit aktivë të lëvozhgës së dardhës dhe gjethes së sanës nxisin punën e zorrës së trashë dhe në këtë mënyrë nxisin zbrazjen e saj. Vajrat esencialë të qimnonit, nenexhikut, kamomilit dhe anasonit relaksojnë muskujt e zorrëve dhe përmirësojnë çlirimin e gazrave. Fruti i dëllinjës përmban vaj esencial që stimulon epitelin e veshkave dhe në këtë mënyrë rrit sekretimin urinar. Ky kombinim i bimëve mjekësore rregullon jashtëqitjen, nuk konsumohen kalori të tepërta dhe rregullon peshën trupore.

Përbërësit: gjethe sanë, lëvozhga e dardhës, gjethe nenexhiku, lulja e kamomilit, fruti anasonit, rrënja e ëmbël, fryti i dëllinjës.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një qese filtri tretet në 200 ml ujë të valuar. Lëreni të qëndrojë për 5-10 minuta dhe më pas konsumoni të freskët pa e ëmbëlsuar. Përdoret një ose dy herë në ditë.

Paketimi: 20 qese filtri

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC në vend të thatë