ÇAJ SLIM FIT 50 g

Vetitë dhe qëllimi: Çaji Slim fit përdoret për rregullimin e peshës. Përbërësit aktivë të lëvozhgës së dardhës dhe gjethes së sanës nxisin punën e zorrës së trashë dhe në këtë mënyrë nxisin zbrazjen e saj. Vajrat esencialë të nenexhikut, kamomilit dhe anasonit relaksojnë muskujt e zorrëve dhe përmirësojnë lirimin e gazrave.Fruti i dëllinjës përmban vaj esencial që stimulon epitelin e veshkave dhe në këtë mënyrë rrit sekretimin urinar. Ky kombinim i bimëve mjekësore rregullon jashtëqitjen, nuk konsumohen kalori të tepërta dhe rregullon peshën trupore.

Përbërësit: 100 g përzierje çaji përmban: gjethe sanë 40 g, lëvozhgë dardhe 20 g, gjethe nenexhiku 5 g, lule kamomili 15 g, fruta anasoni 5 g, rrënjë të ëmbël 5 g, fruta dëllinjë 5 g.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: një lugë gjelle nga përzierja e çajit tretet në 200 ml ujë të valuar, përzihet dhe lihet të qëndrojë për 30 minuta dhe më pas filtrohet,pihet i freskët pa ëmbëlsues. Përdoret një ose dy herë në ditë.

Paketimi: 50 g

Ruajtja:  : Të ruhet në temperaturë deri në 25⁰C në vend të thatë