ARNIKA XHEL

Vetitë dhe qëllimi: Xhel Arnica nga linja e kozmetikës Herbifit me qëllim të veçantë përdoret për masazh në lëndimet sportive si dhe për stimulimin e qarkullimit në këmbët e lodhura. Falë përbërësve të saj aktivë, tretësira e arnikës vepron si një analgjezik, zvogëlon ënjtjet, mavijosjet, intensitetin e dhimbjes, vepron si një anti-inflamator, imunostimulues dhe astringent.

Përbërësit: ekstrakt arnika, etanol, karbomer, hidroksid natriumi, imidazolidinil ure dhe ujë i pastruar.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit: xheli aplikohet disa herë në ditë, në një shtresë të hollë në vendin e lënduar të lëkurës.

Paketimi: 250 ml

Ruajtja: Të ruhet në temperaturë deri në 25 ºC,të mbahet largë nga kontakti me fëmijët.