VITTA LINE ДНЕВНА КРЕМА

Особини и намена:  Дневната крема за сува и чуствителна кожа се одликува со богатство на витамини кои потекнуваат од најпрефинето масло од бадем, восок од пчели и кит, со додаток на природен антиоксиданс витамин Е кој го забавува процесот на стареење. Со секојдневна употреба на оваа крема, кожата ке ја добие потрeбната влага и природните хранливи материи и така ке биде поттикнат природниот механизам за забавување на процесите на стареење.

Состав: масло од бадем, восок од пчели и кит, витамин Е

Дозирање и начин на употреба: се нанесува на кожата на лицето, еднаш до два пати во денот.

Пакување: 50 ml

Чување: да се чува на температура до 25⁰C