ЈАБОЛКО СО ЦИМЕТ ФИЛТЕР ЧАЈ

Состав: плод од јаболко 24 %, цвет од хибискус 24 %, кора од цимет 21 %, арома на јаболко 10 %, плод од шипка 8 %, цвет од камилица 8 %, кора од лимон 3 %, корен од цикорија 1%, лимонска киселина 1%

Дозирање и начин на употреба: една филтер кесичка се раствара во 200 ml зовриена вода. Чајниот напиток се остава да стои 5-10 минути, потоа се пие свеж и по потреба може да се заслади.

Пакување: 20 филтер кесички

Чување: да се чува на температура до 25⁰C на суво место