КОЛОБАЛАНС КАПСУЛИ

Особини и намена: Колобаланс капсулите претставуваат природен додаток во исхраната со единствена комбинација на говедски колострум и пробиотска култура, природни супстанци кои помагаат за подобрување на општата здравствена состојба, имунолошкиот систем како и регулирање на цревната микрофлора, кај стомачни проблеми, дијареа, надуеност или запек. Се препорачува кај деца и возрасни со ослабен имунитет, постари лица, спортисти како и на лица кои употребуваат антибиотици.

Состав: една капсула содржи говедски колострум (IgG 40) 350 mg и Bacillus coagulans (Lactospore) 67 mg односно 1 милијарда

Останати состојки: говедски желатин, титаниум диоксид, магнезиум стеарат, силициум диоксид

Дозирање и начин на употреба: 1 до 3 капсули на ден

Пакување: 15 капсули

Чување: Да се чува на температура до 25 ºC, подалеку од дофат на деца