ХЕРБИФИТ Вагиналети со Кантарионово Масло

ХЕРБИФИТ Вагиналети со Кантарионово Масло

5 вагиналети
Особини и намена : ХЕРБИФИТ вагиналети со кантарионово масло се препорачуваат за намалување на воспалнителни промени пропратени со зголемено излачување на вагиналниот секрет, за зараснување на помали ранички и епитализација на слузокожа на грло од матката како и намалување на промените на вагиналната слузокожа предизвикани со менопауза или состојби на хормонални дисбаланс.

Дозирање и начин на употреба
Се аплицираат вагинално, еднаш на ден и тоа навечер пред спиење.