Простапил

Простапил

Диететски производ , додаток во исхрана 30 капсули
Особини и намена : ПРОСТАПИЛ капсулите се диететски производ. Се користат како додаток на исхраната со намена да помогнат кај нарушено мокрење и зголемена простата. ПРОСТАПИЛ капсулите ги намалуваат уринарните симптоми поврзани со бенигната хиперплазија на простата како што се : отежнато мокрење, прекини во мокрењето, слаб млаз на урината, зачестен нагон на мокрење, протекување и капење на мокрачата, зачестено мокрење, најчесто преку ноќ.

Дозирање и начин на употреба
Производот е наменет за возрасни мажи со изразени проблеми со простатата.
Се зема 1 капсула, два пати на ден, во текот на пет дена, а потоа една капсула на ден во траење од 3-4 месеци.