Прополис 10% 20 мл безалкохолен со распрскувач

Прополис 10% 20 мл безалкохолен со распрскувач


Карактеристики и намена : Прополисот е природен производ од пчели. Неговите состојки се различни растителни смоли и восок кој пчелите го додаваат од својот секрет од жлездите. Прополисот е познат и ценет како природно средство кое помага при отпорност на организмот и како средство кое ја штити и ја негува слузницата на устата и на усната шуплина.

Дозирање и начин на употреба
Капки со прополис 10% се нанесуваат два пати на ден во тенок слој на слузница на устата со помош на памучни стапчиња или се распрскуваат на слузницата со помош на приложениот распрскувач.