Ноќна крема 50 мл

Ноќна крема 50 мл


Карактеристики и намена : Во текот на ноќта на кожата и е потребна влага. Оваа крема е идеална за ноќна нега на сува и уморна кожа на лицето и деколтето. Богатството на витамини кои потекнуваат од најпрефинети масла од бадем, восок од пчели и кит со додаток на природниот антиоксиданс од витамин Е на вашата кожа ќе и даде доволно храна и ќе ги потикне природните процеси за обнова и релаксација.