Мелем со невен 15 и 30 мл

Мелем со невен 15 и 30 мл


Карактеристики и намена : Мелемот со невен е наменет за нега на испукана кожа, заздравување на ранички, заштита од студ, ветер и други надворешни влијаниа. Служи само за надворешна употреба.

Дозирање и начин на употреба
Се нанесува во мали количини, во тенок слој на оштетеното место повеке пати на ден.