Матичен Млеч Royal Jelly 1000 mg 
                10 ампули

Матичен Млеч Royal Jelly
1000 mg 10 ампули

Диететски производ, додаток на исхрана Биостимулатор на организмот, виталност и зајакнување на имунитетот
Особини и намена : Royal Jelly или матичен млеч е ценет дар на природата, односно највреден пчелин производ. Матичен млеч е концентрат од аминокиселини, витамини (B5, B6 i C), минерали, ензими, елементи во траги и есенцијални масни киселини како што е 10 HAD (10-хидрокси-2-деценионската киселина), која не е можно да се најде никаде освен во матичен млеч. Матичниот млеч, поради присатсво на имуноглобулини ја зголемува природна отпорност на организмот кон разни инфекции и заболувања. Позитивно делува на зголемување на енергија и помага при болки во мускули и зглобови.

Се препорачува
Во период на опоравување после болест
За подобрување на општата состојба на организмот
За лица изложени на тежок психички и физички напор (памтење, учење, спорт)
За постари лица затоа што ги регенерира клетките на организмот, ја подобрува физичката подвижност, интелектуална сила и сполна желба итн.