MAX Energy 20 x 1,2 g

MAX Energy 20 x 1,2 g


Намена : На многумина од нас понекогаш ни е тешко да ги исполнуваме постојани секојдневни обврски и задолженија. Причината за тоа најчесто се крие во забрзаното темпо на живот кое денешното општество го бара. Затоа ви го препорачуваме MAX Energy чајот.
Делување : Со својот состав овозможува подигање на прагот на издрзливост едновремено помагајќи ни да го победиме заморот и останеме фокусирани кај учењето и кај другите психо-физички активности. Се препорачува за зголемување на физичката издрзливост, за подобрување на концентрацијата и за намалување на заморот и малаксалост. Енергија за цел ден.
Состав : Лимонска трева 50%, луто нане 14%, кадраво нане 10%, лимонска вербена 10%, корен од ѓумбир 8%, семе од гуарана 3% и арома на портокал и лимон 5%.
Припрема : Филтер врекичката прелијте ја со 2 dl зовриена вода и поклопете.
По 5 -10 минути извадете ја филтер врекичката и уживајте во природниот вкус. Засладете по желба.